Kommunernas familjerådgivning - Mora Malung Orsa Älvdalen

Kommunernas familjerådgivning - Mora Malung Orsa Älvdalen

Presentation av familjerådgivarna

Johanna Östergren

Socialpedagog, grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT. Utbildning i miljöterapi och sexologi. Gruppledarutbildning icke-våldsgrupp för män. God HBTQ-komptens.

Har mångårig erfarenhet av kurativt arbete inom skola och ungdomsmottagning samt institutionsbehandling av barn och familjer. Kontaktperson för Älvdalens kommun.

Jan Gustafsson

Mentalvårdare, leg. psykoterapeut, gruppsykoanalytiker, utbildning i bl.a. EMDR på steg 1, utbildning i sexologi. Gruppledarutbildning icke-våldsgrupp för män.

Har mångårig erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete med individer och grupper inom vuxenpsykiatri och erfarenhet av familjerådgivningsarbete. Kontaktperson för Mora och Orsa kommun.

Victoria Sparr

Socionom, grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT. Utbildad BOF terapeut (Barnorienterad familjeterapi). Utbildning i sexologi.
Gruppledarutbildning icke-våldsgrupp för män. Går f n utbildning till legitimerad psykoterapeut

Mångårig erfarenhet av arbete i socialtjänsten samt som kurator inom barn och ungdomspsykiatri.

Susanne Wittkull

Socionom, leg.psykoterapeut med kognitiv inriktning, auktoriserad familjerådgivare, utbildning i bl.a. systemisk familjeterapi, sexologi, samarbetssamtal, kris och traumahantering samt PREP-handledare. Gruppledarutbildning icke-våldsgrupp för män.

Har mångårig erfarenhet av familjerådgivningsarbete, kurativt arbete inom skola och somatisk vård samt arbete med flyktingar. Kontaktperson för Malung-Sälens kommun.

Peter Östergren

Socionom, grundläggande psykoterapiutbildning, steg-1, i kognitiv psykoterapi.  Auktoriserad familjerådgivare. Utbildning i barnorienterad familjeterapi, miljöterapi och sexologi. Mindfulness instruktör. Gruppledarutbildning icke-våldsgrupp för män.

Har mångårig erfarenhet av Barn- och ungdomspsykiatri samt institutionsbehandling av barn, ungdomar och familjer. Har mångårig erfarenhet av familjerådgivningsarbete. Kontaktperson för Malung-Sälens kommun.

Karin Cervin

Socionom, auktoriserad familjerådgivare, såväl kommunal som kyrklig. Grundläggande psykoterapiutbildning, steg-1, i psykodynamisk psykoterapi. Parterapi utbildning motsvarande steg-2 med psykodynamisk inriktning. Par utbildning i EFT (Emotional focused therapy). Utbildning i samarbetssamtal, sexologi och i arbete med våld i nära relationer.

Mångårig erfarenhet av socialt arbete längst inom familjerådgivning och familjerätt.

Göran Lindén

Mentalvårdare. Grundläggande psykoterapiutbildning i psykodynamisk terapi, steg-1 och kognitiv psykoterapi, steg-1. Utbildning inom idrottspsykologi och mental träning. Mindfullnessinstruktör.

Mångårig erfarenhet av arbete med vuxna främst enskilt men även med par och grupper. Flerårigt arbete inom samtalsmottagning för barn och unga samt på behandlingshem. Kontaktperson för Älvdalens kommun.